ULTRA dok

For tiden tager jeg rundt i landet til interesserede løbeklubber eller butikker, og afholder events med både løb, filmaften og foredrag. Emnet er ‘ultraløb’, og skulle du/I have interesse i lignende events som f.eks. det i Hvalsø, så skriv endelig til:

carlsen13@hotmail.com

Foto: Brian Mouridsen

Foto: Brian Mouridsen

____________________

Foredrag for Grundtvigs Højskole, februar 2014 – følg link her:

Skærmbillede 2014-03-26 kl. 09.19.20 Skærmbillede 2014-03-26 kl. 09.19.48

ULTRA er til salg hos Løberen, Marathon Sport og Ultrarun.com:

IMG_0207

I lørdags var teamet bag ULTRA mødt talstærkt op, i håb om at få en pris med hjem og dermed skabe den perfekte afrunding på et års arbejde! Derfor blev prisen “Juryens Specialpris” modtaget med kyshånd, da vi blev råbt op som årets vinder. Ligeledes var vi nomineret til Året Bedste Danske Film, men den gik desværre til anden side. Tak kære team for et fantastisk stykke arbejde, prisen er efter min mening helt fortjent:)Juryens Specialpris

Jeg vil være til stede på tirsdag i Cinemateket i København, samt i Århus til premieren i “Øst for Paradis”. Så eg håber at vi ses!!

______________________________

I dag er en stor dag for filmprojektet ULTRA, der på en spansk ø tilbage i december blev omdannet fra ide til realitet. Nu står vi et år efter, d. 29/11, med et produkt på 52 minutter i HD-kvalitet, produceret af et team der hele vejen har kunne set muligheder frem for begrænsninger, også selvom det til tider så sort ud. I dag går det hele op i en højere enhed, DAFF vil i aften stå for premiere kl 21.30 i Cinemateket, og derudover bringer et utal af aviser i dag artikler om netop ultraløb, og filmen ULTRA. ULTRA omtales som et af årets store trækplastre i år, der på kun 4 timer blev udsolgt i Kbh og allerede nu også er udsolgt i Århus. Så man ikke DR i går, kan man her se klippet. Derudover skriver 24 timerPolitiken samt MetroXpress nogle fede artikler om hele eventet, så der er lidt læsestof til de næste par timer:)

24 timer avisartikel

Men i dag er ikke kun en festdag for holdet og filmen – det er en fest for alle løbere uanset distance, en hyldest til sporten samt de utallige entusiaster, der dagligt yder en fælles indsats for sporten. Løb og ikke mindst trail udvikler sig i Danmark som aldrig før, og hvis vi fortsætter med at dyrke vores hobby, er jeg sikker på at flere i fremtiden vil åbne øjnene op for løb og joine “klubben/Klub Danmark”!

Slutteligt vil jeg sige tak til filmens sponsorer og ikke mindst Sofie Hvitved og Bugge Holm Hansen, der alle har ydet en kæmpe indsats for at gøre alt dette muligt – TAK!

Jeg håber at vi ses i aften!

_____________________

Til DAFF d. 29/11 kl. 21.30 vil dokumentarfilmen ULTRA få premiere, en dokumentar som undertegnet har stået bag. Dokumentarfilmen følger mine forberedelser i Danmark og udland frem mod to store konkurrencer, Western States 100 samt Spartathlon 246 km. Derudover søger vi svaret på hvorfor mennesket søger det ekstreme, og hvilken glade/gevinst der følger som ultraløber. Filmen vil ligeledes levere nogle smukke naturscener fra hele verdenen, så der er lidt at glæde sig til. Tjek trailer ud her:

Løbemagasinet vil i november udgaven bringe en længere artikel om projektet, så tjek også det ud:)

– Andreas

Advertisement

12 responses to “ULTRA dok

 1. Hej Andreas
  Tillykke med Spartalon og din film
  Ville bare høre om den kommer på DVD
  Hilsen Kurt

  • Hej Kurt

   Tusind tak!

   Jeg kan desværre ikke give en klar melding om hvorvidt den ender på dvd eller i national tv. Det kommer an på flere ting, men til december/januar vil jeg på bloggen offentliggøre hvad der kommer til at ske – altså hvorledes at filmen vil blive bredt ud
   Håber du kan vente med svar:)
   – Andreas

   • Tak for svaret vi må vente og se
    Til gengæld kan glæde mig over at have sikret mig billet til d. 29.nov.

 2. Pingback: Flere dokumentarer på vej | Exploring The Limits

 3. Hej vi er nogen skoleelver som har om ekstremsport så ville kan få en lille snak med dig om din ekstremsport mhv Patrick, Andrew og Nikolaj

 4. Pingback: Pusterum i Dubai | Exploring The Limits

 5. Pingback: Stor succes med film aften i Hvalsø | Exploring The Limits

   • Hej igen Andreas! Tak for svar – og for dvd’en jeg fik i dag med posten. Hold nu kæft jeg er imponeret af dig og de andre ultraløbere! Det kunne være at man skulle prøve et af dem vi har herhjemme..

   • Tak for din flinke ord. Jeg kan kun støtte op om at du selv med egen krop og vilje forsøger dig på de lange distancer – det er en oplevelse for livet!

    – Andreas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s