Presse

Her på siden vil vi dele nogle af de historier vi har fortalt i magasiner og lignende. På den måde kan I få et indblik i, hvad vi har lavet tidligere.

_______________________________

Foredrag for Grundtvigs Højskolen, februar 2014 – følg link her:

Skærmbillede 2014-03-26 kl. 09.19.20 Skærmbillede 2014-03-26 kl. 09.19.48

I denne måneds udgave af Løbemagasinet (august 2013), finder du ekstra spændende artikler – i hvert fald hvis du spørger mig:) Årsagen er hele 3 artikler, som omhandler både dvd salget her på bloggen, samt mine to test artikler af Maptaq’ Iphone cover og test af 15 energidrikke. Så det er bare om at få skoene på, og købe dette måneds udgave af Løbemagasinet;)

Dvd løbemag

Test-artiklerne:
Test cover løbemag

foto-12

For et par dage siden faldt jeg over denne mega fede backcountry video, som viser sig til slut at være en reklame for Backcountry.com – rimelig fed reklamevideo og efter min mening super fedt at de i videoen understreger at ‘backcountry’ er alt mellem fiskeri og bjergbestigning!!!

_______________________________

Løbemagasinet skriver om ULTRA’ filmtitel i december 2012 magasinet:

IMG_3198[1]

_________________________________________

I november kom ULTRA på forsiden af Løbemagasinet, delt i flere danske aviser og bragt i Aftenshowet, hvilket vi alle på temaet var utrolig stolte af!

:Løbemagasinet forside ULTRA

ULTRA/EXPL i Aftensshowet

ULTRA/EXPL i Aftensshowet

Oplæg d. 29/11 2012:

I dag er en stor dag for filmprojektet ULTRA, der på en spansk ø tilbage i december blev omdannet fra ide til realitet. Nu står vi et år efter, d. 29/11, med et produkt på 52 minutter i HD-kvalitet, produceret af et team der hele vejen har kunne set muligheder frem for begrænsninger, også selvom det til tider så sort ud. I dag går det hele op i en højere enhed, DAFF vil i aften stå for premiere kl 21.30 i Cinemateket, og derudover bringer et utal af aviser i dag artikler om netop ultraløb, og filmen ULTRA. ULTRA omtales som et af årets store trækplastre i år, der på kun 4 timer blev udsolgt i Kbh og allerede nu også er udsolgt i Århus. Så man ikke DR i går, kan man her se klippet. Derudover skriver 24 timerPolitiken samt MetroXpress nogle fede artikler om hele eventet, så der er lidt læsestof til de næste par timer:)

24 timer avisartikel

Men i dag er ikke kun en festdag for holdet og filmen – det er en fest for alle løbere uanset distance, en hyldest til sporten samt de utallige entusiaster, der dagligt yder en fælles indsats for sporten. Løb og ikke mindst trail udvikler sig i Danmark som aldrig før, og hvis vi fortsætter med at dyrke vores hobby, er jeg sikker på at flere i fremtiden vil åbne øjnene op for løb og joine “klubben/Klub Danmark”!

Slutteligt vil jeg sige tak til filmens sponsorer og ikke mindst Sofie Hvitved og Bugge Holm Hansen, der alle har ydet en kæmpe indsats for at gøre alt dette muligt – TAK!

Jeg håber at vi ses i aften!

Venlige løbehilsner

– Andreas

_________________________

I september skrev Marathon Magasinet en artikel om min deltagelse til Western States 100 samt om den kommende dokumentarfilm. Læs artiklen her

_____________________________________

Løbsbiografi fra Andreas – bragt i Løbemagasinet.

Bestigning af Mustagh Ata i 2009 – bragt i adventurebladet Luksus. (For at læse artiklen, tryk på et billede + “Permalink”)

Advertisement

One response to “Presse

  1. Pingback: Exploring The Limits

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s