Trail Camp Söderåsen 2014

Trail Camp Söderåsen 2014 nærmer sig – nu er der kun en uge til afgang! Derfor kan alle deltagere nu finde al nødvendig information nedenfor i form af overordnet program samt ide til pakkeliste!

Hvis du har modtaget mail men ikke kan deltage, bedes du enten skrive til ultrasportdanmark@gmail.com eller tlf: 2146 6862 og melde fra.

Mangler du stadigvæk transport til og fra campen, bedes du via facebook-siden finde en at køre med.

Program for Trail Camp:

– Lørdag d. 12/4 mødes vi kl. 9 på Amager tæt på Fields: Ved P-plads hvor Granatvej & Kalvebod Sti starter v. Otto Bachés Alle – Se vedhæftet kort i mail! Er man med offentlig transport, fordi at man har en køre-aftale med anden deltager, vil det være nemmest at tage metro til Vestamager St., og gå det sidste stykke (5 min gågang).

– Kl. 9.15 er der afgang. Vi kører sammen over Øresundsbro, til Röstånga Turistbyrå (adresse: Nackarpsdalsvägen 4, 260 24 Röstånga) (Se rute vedhæftet i mail). Her gør vi kort stop, med mulighed for at købe ind i mindre supermarked samt bager. Dem som ikke kører fra Kbh, mødes med os andre på denne adresse! Det betyder at vi ALLE samles her kl. 10.30-10.45!!!!

– Sammen kører vi ud i Söderåsen, til det område hvor at vi skal sove. Der findes ikke en adresse på området, hvilket er årsagen til at vi mødes i Röstånga.

– Resten af lørdagen forløber med opsætning af telte samt 25 km løb. Vi sover ved et shelter, med udsigt til smuk sø 5 meter væk. Der kan tappes vand fra pumpe, og der er selvfølgelig også en bålplads til fri afbenyttelse. Vi satser på at løbe af sted kl. 13, efter kort intro til løbeturen. 

– Lørdag aften er der mulighed for selv at tage en ekstra løbetur i den smukke svenske natur. Det er op til den enkelte om ben og krop er friske nok (i 2012 var ingen friske på en ekstra aftentur:)). Mer info tilgår ved ankomst til campen. Ellers vil der være mulighed for masser af social hygge, et dyp i søen, man kan fiske, tænde bål eller kredse om den mad man ønsker at kokkerere:) HUSK at al mad og køkkenudstyr selv skal medbringes!

– Søndag morgen kl. 9 løber vi igen 25 km, denne gang løber vi dog mod øst ind i selve Nationalparken, hvor et utal af udfordringer venter! Ved ankomst til teltområde sent på formiddagen, kører vi hjem igen.

– Har du spørgsmål, skriv eller ring gerne til tlf: 2146 6862.

Skærmbillede 2014-04-05 kl. 10.54.47

Rute Trail Camp

Inspiration til personligt udstyr:

 • Varmt tøj!! Det bliver koldt om natten
 • Løbetøj
 • Telt
 • Sovepose mm.
 • Madlavningsudstyr
 • Mad der kan opbevares u. køleskab til 2 dage
 • Drikkedunk, energiprodukter og løbetaske
 • Løbe- & afslapningssko
 • Regntøj
 • Bog eller lignende til at hygge med
 • Mobil + vandtæt pose
 • Penge til indkøb i supermarked/bager
 • Masser af røverhistorier
 • Evt. badetøj (til koldt dyp i sø)
 • OBS: Vi medbringer ikke udstyr til fælles afbenyttelse (såsom telte eller lignende), det står man selv for. Dog satser vi på at medbringe lidt brænde, så vi er sikre på et godt bål lørdag aften:)

Tilmdeldingsliste til Trail Camp 2014:

Skærmbillede 2014-04-05 kl. 23.24.25

_____________________________________________________________________

Så er datoen slået fast for Trail Campen 2014, og det bliver d. 12-13. april i Söderåsen. Team Trail Copenhagen (Jacques, Christian og undertegnet) vil stå bag afholdelsen af camp. Campen er gratis, dog skal alle selvfølgelig selv betale for transport, mad og andre personlige udgifter. Ift. planlægning af transport (fylde biler op t/r), så vil det finde sted når vi nærmer os campen. Vi har før skrevet at ALLE kan deltage, og det er også rigtigt. Men når det så også er sagt, skal det nævnes, at målet med campen er at løbe mange km i udfordrende bakketerræn, så deraf også mange højdemetre. Derfor vil man personligt nok kun få noget ud af campen, såfremt at man er tilvænnet klassisk dansk terrænløb, og til april er i stand til at løbe 25 km uden de helt store problemer – gerne 2 dage i træk. Der vil flere steder være mulighed for at afkorte turene, men det er nu en gang sjovest på sådan en tur, at løbe fælles med resten af deltagere:)

En anden vigtig pointe at få nævnt, er at campen jo koster 0,00 danske kroner. Det betyder, at man som deltager under campen ikke kan forvente sig planlagt undervisning, alternative træningspas i terrænet, logi, udlån af telte eller lignende ‘luksusforhold’. Grunden til at vi gerne vil understrege det, er da vi ikke ønsker at give nogen en dårlig oplevelse, på baggrund af misforståelser. Drivkrafterne bag campen (og årsagen til at den er gratis), er da udgangspunktet for turen, er at vi selv har planlagt at tage op og træne frem mod årets konkurrencer – OG meget gerne vil have alle jer trailløbere med! Kort fortalt, vil man som deltager på denne trail camp eller rettere sagt træningslejr, få mulighed for at komme ud og træne på nogle smukke, lange og udfordrende løbeture weekenden igennem, med social hygge før, under og efter. Og er man interesseret i det, vil man få en helt igennem fantastisk oplevelse – præcis som alle dem der deltog i 2012. Til sidst skal det nævnes, at langt de fleste deltagere fra 2012, året efter, efterspurgte en gentagelse – den kommer så nu, i 2014!

____________________

Stemningsbilleder fra 2012:

– Andreas

Advertisement

5 responses to “Trail Camp Söderåsen 2014

 1. Pingback: Ta’ på træningslejr med os! | Exploring The Limits

 2. Pingback: Trail Camp i april | Exploring The Limits

 3. Pingback: Söderåsen – trail paradis nær København | Exploring The Limits

 4. Hejsa.

  Hvornår på året forventes campen at blive afholdt og hvor mange km forventes at blive tilbagelagt?

  • Hej Torben. Da jeg stadigvæk døjer med knæproblemer, kan jeg desværre ikke udtale mig en eksakt dato. Men skal nok i god tid her på bloggen melde ud i god tid, når knæet igen gider at løbe:)
   – Andreas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s