Bloggen går i dvale – vi fortsætter på Facebook

Det har i den grad været en svær beslutning om hvorvidt at bloggen skulle fortsætte eller ej. Der har i den sidste måneds tid været fordele og ulemper ved begge valg, og efter mange timers overvejelser står det nu fast. Bloggen går i dvale. Bloggen vil dog fortsat være tilgængelig/online, da vi har vurderet at artiklerne stadigvæk kan have interesse for flere i fremtiden.

De første billeder der så dagens lys:

cropped-p7146464.jpg cropped-p7086247.jpg

IMG_0751 IMG_0713

Siden d. 25. april 2011 har bloggen bragt historier indenfor trailløb, Adventure Races og bjergbestigninger. Den har delt sjove Slaraffenlands videoer samt interviews om op- og nedture osv… Fælles for historierne har været den menneskelige udholdenhed, udholdenheden til succes, til gavn og inspiration for andre. Ligeledes har bloggen stået som samlingspunkt for diverse events og Trail Camps, hvor nye venskaber er blevet knyttet under unikke naturoplevelser.

Vi skal videre, og videre og vi vil satse på facebookgruppen, som nu også ændrer karakter. Hvad der kommer til at ske af spændende ting, vil snarest blive præsenteret.

Hammer Trail 2013

5

Vi håber at du har haft en god oplevelse med bloggen de sidste 3,5 år, for det har vi i den grad! Vi håber at et nyt fokus vil vise sig at være den rigtige beslutning, med mål om fortsat at dele historier og inspirere og underholde andre!

Venlig hilsen

Team Trail Copenhagen/Andreas Carlsen

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s