Kom til enkeltstart race i Det Danske Schweiz – i 2 omgange

Team Trail Copenhagen arrangerer to enkeltstarts løb i Det Danske Schweiz/Ravnholm Skoven nær Nærum [ 20/3 & 22/5]. Målet med enkeltstart løbene er at give den enkelte deltager muligheden for både at dyste mod de andre deltagere – MEN også at dyste mod sig selv i henholdsvis 1. vs. 2. afdeling. Ideen med de to afdelinger, er at skabe de perfekte rammer, for dem der ønsker at teste fremgangen af løbeformen frem mod sommersæsonen.

TTC_TIMETRIAL

Ruten vil være ca. 5,5 km lang, være meget kuperet og ikke mindst teknisk udfordrende. Dog ville alle niveauer af trail og asfaltløbere kunne gennemføre. Ruten vil være tydeligt markeret hele vejen, med fokus på masser af bakker i smukt terræn.

Begge afdelinger er såkaldte basic løb, hvilket betyder at omkostningerne for deltagelse er lave (se priser nedenfor). Det betyder også, at der ikke følger de samme goder med. Det gælder bl.a. tidstagning, levering af frugt og andre energiprodukter. Tidstagning står hvert enkelt løber for i form af eget medbragt ur. Dog vil tiderne blive registreret i start/målområde og oploadet når alle løbere er i mål.

Pris: 40 kr pr. afdeling – 70 kr for begge afdelinger

Tilmeldingen er nu åben, tryk her for link!

foto

Vigtig info for alle deltagere:

  • Alle skal medbringe tidstagningsudstyr, feks. et ur (et fåtal vil få mulighed for at låne et ur, såfremt at man ikke har mulighed for selv at medbringe stopur)
  • Husk at medbringe hensigtsmæssigt tøj, både under løbet men også før og efter
  • Første løber sendes afsted kl. 16.00 – i begge afdelinger
  • Rutevejledning: Start/målområde er opsat i skoven. For at nå dertil, drej af ‘Skodsborgvej’ ned ad ‘Langebjerg’ ved Nærum st. For enden af Langebjerg vil du se skilte rettet mod start/slutområde (se kort nedenfor). Tager du offentlig transport, skal du stå af ved Nærum St, og derefter gå ned for enden af Langebjerg. Der vil du se markering rettet mod start/målområde. Kort:

Skærmbillede 2014-02-04 kl. 18.32.05

Vi håber at I har tid og lyst til en anderledes oplevelse både i marts og maj måned!

Vh. Team Trail Copenhagen

Christian, Jacques og Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s