Citaternes herskere

‘Fear is really important, it’s a really amazing factor which is always there’. Det er ordene fra den unge friklatrer, Mich Kemeter, der de seneste år har vist top-niveau indenfor både friklatring samt slacklining i høje højder – altså begge uden sikkerhed. Mærk roen der flyder gennem din krop når Mr. Kemeter i den langsom tone fortæller om hvad solo fri klatring giver ham – amazing dude!

Fra en mester gør vi plads til endnu en, denne gang en af de største personligheder/mentorer inden for snowboarding, Mr. Jeremy Jones. Og med følgende citat og trailer opfordrer vi hermed til at gør sig klar på en stor filmoplevelse, når Jeremy Jones’ ‘Higher’ får premiere!
‘The simplest line, actually there is nothing simple about it and it’s super complex and there is no room for air’

Da mange løbere følger denne blog, skal vi da også have noget rettet mere specifikt mod løb, måske i denne omgang knap så overraskende trailløb (som de unge kalder det:))! Salomon er i år i gang med deres tredje sæson, hvor et skarpt filmhold har formået først og fremmest at fange det interessante i løb – selve kernen, men i den grad også formår rent teknisk at udvikle sig og levere et fantastisk produkt. Denne omgang er ingen undtagelse, og inden at filmen begynder, får I i stil med de to første film, endnu et filmcitat; ‘Of course I’de ideally like to be a bird, but running is a close second’:

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s