Slaraffenland #26

Der er nyt i Slaraffenland-maskinen! Først får du her leveret et fantastisk videoindslag fra Salomon TV, der netop er startet med sæson 3:

I morges faldt jeg over et indslag i TV, med Rasmus Ankersen. Rasmus er talentforsker og bl.a. trænet FC Midtjylland. Nu har han udgivet bogen ‘Sult i Paradis’, som handler om ikke at hvile på laurbærene selvom man er blandt de bedste. Bogen tager udgangspunkt i Nokias fald fra top til middel i at producere til mobilindustrien, men kommer også med sportslige eksempler. Bl.a. var han for kort tid siden i Kenya hvor han løbetrænede med de lokale. Her udtrykte han, at vandt man tirsdagstræningen, så var man verdensmester:) Se her indslag fra 2010:

Er man til afslapning mens at naturen flyver forbi ens skærm, så tjek med her!

Og er man trail nørdet, og har interesse i at følge det netop afviklede Limone Skyrunning fra start til slut (20 min), så se med her:

Vi slutter af med endnu en video perle, denne gang fra verdens hurtigste alpine bjergbestiger, Ueli Steck. Der skulle 3 forsøg til, får at det lykkedes ham at nå toppen af det lidt over 8000-meter høje og dødbringende Annapurna i Himalaya. Ueli Steck har før slået alverdens ascents rekorder i Europa, men Annapurna ses som værende det største til dato på hans klatre-CV:

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s