Slaraffenland #25

Vi starter denne omgang Slaraffenland med en ægte perle fra Mountain Hardwear, som viser små lækkerier fra et hav af dygtige og passionerede mennesker, der hver dag træner og udfordrer sig selv i naturen. ‘The Brilliant Moment’ er bestemt værd at se!

Dernæst springet vi videre til denne lille lækkerbisken, som er lidt anderledes end hvad vi plejer at præsentere ifm. Slaraffenland. Denne video er som mange andre optaget med GoPro, men på et knap så højt/professionelt niveau som man ellers kender. Det fede ved denne video er først og fremmest nedløbet i dyb powdersne omkring Chamonix, men også at filmen er noget mere nede på jorden og filmet på et niveau, som vi alle kan opnå via egne kameraer. Her har der ikke stået et filmhold på 10 mand og filmet og redigeret. Her har vi med en passioneret herre at gøre, der er i sit rette element – that’s all!

Vi holder os til vinter-temaet, og præsentere her en kort video om den professionelle skiløber Seth Morrison, som nok godt kan beskrives som værende en smule minimalistisk i sin tilgang til livet – bortset fra sit meget pæne og nye Gore-Tex skisæt;) Tjek videoen her, og oplev en måske lidt anderledes personlig end man normalt støder på:

Stay tuned for more Slaraffenland:)

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s