Transalpine – 1. etape

Jacques og jeg sidder nu på 4 stjernet hotel i Lech, hvor spa området allerede er besøgt & nydt:) Dagen startede dog noget anderledes i Oberstdorff, hvor natten blev tilbragt i sovepose og på halv hårdt underlag i en ældre gymnastiksal, sammen med de fleste andre Transalpine deltagere, Kl. 10 gik starten, og efter 1-2 km flad asfalt hvor vi løb i frontløbernes tempo, faldt vi hurtigt fra da skoven viste tænder. Stigninger tog ved og ved jo længere vi kom, og efter 2.05 ramte vi 2100 hm, hvor starten gik i 850 hm – og her nåede vi endda midtvejs at falde, for så at stige endnu igen:)

etape 1 - data etape 1 - hm

Herefter fulgte adskillige nedfarter og stigninger, på den i alt 34 km lange strækning. Nedfarterne var flere steder klart svære rent teknisk end ventet. Selv de dansker vi både før og efter etapen talte med, var overrasket over det tekniske niveau. Dog var flere tyskere og spaniere rimelig skarpe til at løbe stærkt, men der blev også satset lidt fra deres side.

TAR start

Løbet sluttede i Lech, hvor vi ankom efter at have løbet i 4 timer og 47 minutter. Det rakte til en 28’ende plads i klassen, og vi er top friske til strabadserne i morgen! Tjek også vores facebook side ‘Team Trail Copenhagen’ for video og billeder!

– Andreas & Jacques

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s