Slaraffenland #24 – Video time

Turen til Frankring gav ny energi til at dele en masse, både af mit eget men bestemt også af andres. Inspirationen vil ingen ende tage pt bl.a. via de sociale medier, hvor al form for ‘alternativ sport’ eller hvad du nu vil kalde det, blomstre frem. Folk vil på eventyr, og her behøver det ikke at være med livet som indsats – eller ledbrusk for den sags skyld. Folk vil følge deres inspirationskilde, og at få lov til at følge det er vel noget af det smukkeste. Men i dette Slaraffenland nr. er det ikke kun smil og glæde. Kilian har med projektet Summits of My Life til endegjort Kilians Quest, hvor sidste udgave vil være vist her. Jeg husker tydeligt da trail løb var nyt for mig, og hvor Kilian også den gang forbløffede mig netop gennem Kilians Quest. Det virkede til at den gang var intet umuligt, og utroligt nok har det vist at være uforandret i tidens løb. Det der til gengæld har ændret sig, er fokuset i Kilians projekter. Fokus er flyttet fra at være deltagelse i alverdens trail løb på hele kloden, til nu at være bjergene som element der skal udfordres. Dog vil Kilian stadigvæk søge at sætte nye grænser og slå nye rekorder, men at se ham deltage i nogle af verdens mest fantastiske løb vil ikke komme til at ske – i hvert fald ikke i samme omfang som tidligere. Som trail løber er dette en trist nyhed, omvendt bliver det mindst lige så fascinerende at følge hans videre færden. Held og lykke til Kilian – den umenneskelige atlet!

Der findes for tiden også andre inspirationskilder, og denne er helt fantastisk. Dette er en timelaps af Mt. Everest, hvilket Kilian sjovt nok i 2015 vil lære at kende, når han vil forsøge at slå rekorden for speed ascent på øst ruten. Jeg forstår godt hvorfor at folk bliver betaget af synet af denne kæmpe, men vil nok aldrig forstå hvorfor at tusindvis af folk med ilttanke på ryggen, forsøger at snyde sig til en bestigning. Uanset hvad, så er denne film betagende og bestemt værd at se:

Denne lille video fandt jeg lidt tilfældigt, og har intet ekstremt at vise. Til gengæld er den utrolig hyggelig og ikke mindst betagende, hvor to erfarne knægte dykker ned i tidens største gadget, nemlig en to personers mini ubåd – på jagt efter hvallyde:

Som slut skal vi da lige runde af med ægte ski action nu hvor sæsonen vist synger på sidste vers:

Reklamer

One response to “Slaraffenland #24 – Video time

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s