Status uge 3 + BREAKING NEWS

Jeg er nu halvvejs i 3. uge, og genoptræningen af venstre knæ går efter planen hvor al væske er forsvundet og sting fjernet. I denne uge har jeg været ude og cykle i flere omgange, bl.a. en 30 km stille tur på raceren langs smukke Strandvejen. Skøn følelse at komme udenfor igen, og uden smerter eller hævning efter hjemkomst igen. På tirsdag står den på første besøg hos fys til genoptræning, hvor jeg gælder mig til at få en specialist til at vurdere tilstanden.  Desværre virker det ikke til at operationen har løst problemet. Det har jeg de seneste par dage måtte sande, da jeg stadigvæk fra en ubehag/stråling ned gennem benet. Det er dog for tidligt at konkludere på noget endnu, men fortsat ubehag har betydet, at jeg på tirsdag ligeledes skal på besøg hos Causaklinikken i håb om at de kan tage stilling til benet og dets problem. Ser frem til besøget, første gang at jeg besøger en osteopat! Husk at du ved deltage i Salomon Trail Touren kan få rabat hos netop denne klinik, tjek her!

Casper Wakefield i Chamonix

Casper Wakefield i Chamonix

Derudover kan jeg i dag bringe to gange BREAKING NEWS: 1. Casper Wakefield stiller muligvis op til Yukon Arctic Ultra 2014 for at slå sin egen PR, hvilket betyder løbsrekord. Det bliver spændende at høre mere om det projekt, og om hvordan at han vil optimere for igen at nå nye højder. Stay Tuned, more will come!

Foto: Fra Salomon Trail Camp

Foto: Fra Salomon Trail Camp

2. Der er kommet et nyt løb på kalenderen, Salomon Hammertrail Vinter Edition. 25 km / 42,195 km / 77,1 km hardcore vinter trailløb på Bornholm 18. januar 2014. Det lyder utroligt spændende, et løb placeret i netop den periode, hvor andet ligger dødt hen.. Juhuu!

– Andreas

Reklamer

One response to “Status uge 3 + BREAKING NEWS

  1. Det var overraskende nyt om Casper Wakefield. Jeg har ellers læst, at han skal løbe MdS i 2014. Ligger de 2 løb ikke for tæt på hinanden til at deltage i begge dele? Ved du noget om det?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s