Skifter eliten fokus?

Det er utroligt fascinerende at følge spanske Kilian Jornet. Han kan det ingen andre formår, at skille sig fuldstændig ud fra mængden. Udover at vinde stort set alt hvad han deltager i, udtrykker han en helt speciel form for dyb passion overfor bjergene og alt omkring, og på intet tidspunkt hæver sig over andre. Han er vist det man kalder folkets mand! Interessant er det nu, at han har skiftet fokus eller rettere sagt sportsgren – eller har han? Jeg har altid set ham som en terræn løber, men nyeste projekt og film giver udtryk for at der gemmer sig meget mere, og at jeg kun har kendt til den kommercielle Kilian (nok intet chok). Nu er bjergene kommet i endnu større fokus, med mål om i 2015 at bestige Everest – det bliver sindsygt! Filmatiseringen af projektet og bjergbestigeren Kilian Jornet er nu offentliggjort, og kan købes her – jeg har desværre ikke haft mulighed for at se den endnu, men der kommer ikke til at gå lang tid:

Men måske er det ikke kun Kilian, der nu i højere grad fokuserer på bjergbestigning, måske er det en voksende tendens. Mr. Krupicka har i hvert fald også vist nye sider af sig selv, blandt andet her i fint selskab med før omtalte Mr. Jornet:

Eller her i selskab med vennen Joe Grant:


Krupicka

Det bliver spændende at se om tendensen varer ved blandt de hårde drenge, for spændende ser det ud:)

– Andreas

Reklamer

2 responses to “Skifter eliten fokus?

  1. Bjergbestigning har altid været det fedeste i min optik og ydermere løbe i alperne er bare yderligere krydderi for sjælen. Mont Blanc massivet er bare det skønneste sted på kloden og A fine line Andreas. . . . . er fantastisk, se den snarest :o)

    • Enig i alt hvad du siger – trail løb og bjergbestigning topper også mine lister:)
      Filmen ligger klar derhjemme, så ser frem til at komme hjem til hverdagen igen!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s