EXPL har fået nyt look

Da årsskiftet nu nærmer sig, skal der ske noget nyt her på bloggen. Det har altid irriteret mig at man ikke kunne fornemme baggrundsbilledet, som i al sin enkelhed var med til at underbygge vores fælles passion; det mægtige kuperede terræn! Med det nye transperante look, vil man fremadrettet i højere grad fornemme hvad der sker bag teksten, og hvad det hele egentligt taget handler om:IMG_0788

“Ansigtsløftet” er dog ikke det eneste der kommer til at ændre sig i 2013 på EXPL. Her på bloggen skal der først og fremmest findes en eller flere kandidater, som med deres viden og vinkel på sporten vil kunne supplere i form af tekst og billeder. Derfor vil du fremover kunne kontakte bloggen, såfremt du skulle ønske at dele din historier med andre. Derudover vil bloggen i højere grad fokusere på andres fortællinger i form af interviews, startende med Henrik Leth Jørgensen der skal gøre os klogere på brug af stave, samt David Bonde Pedersen, der vil fortælle om sit syn på sporten – en ultraløber der i en alder af kun 23 år, i sommers gennemførte og endte på en syvende plads i det 230 km lange Jungle Ultra Peru.

Til sidst skal også nævnes, at 2013 vil byde på langt flere fælles træninger, som både vil blive slået op her og på Salomons facebookside. Det sociale aspekt er et af de vigtigste i den sport vi alle dyrker, så det skal der nu sættes fokus på! Jeg garanterer for at fremvise ruter i Sjællandsområdet med smuk natur og masser af kuperet terræn!

EXPL ser frem til 2013, det bliver et spændende år!

– Andreas

Reklamer

2 responses to “EXPL har fået nyt look

 1. Altid godt med lidt forandring – syns dog I har gjort teksten på jeres blog lidt mindre læsevenlig, da skriftfarven ikke træder så klart frem pga – den gennemsigtige baggrund. Måske en hvid skrifttype ville hjælpe os læsere bedre.

  Tak for en interessant og inspirerende blog

  • Hej Nicolai
   Tak for feedback! Den nye flade er stadigvæk på forsøgsbasis, så det er fedt at du kommer med din mening. Målet har været det transparante look, men kan godt se at skriften er lidt mere utydelig.

   Tak fordi at du følger bloggen, du må endelig dele den med andre:)

   – Andreas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s