ULTRA dækker dagens avis-sider!

I dag er en stor dag for filmprojektet ULTRA, der på en spansk ø tilbage i december blev omdannet fra ide til realitet. Nu står vi et år efter, d. 29/11, med et produkt på 52 minutter i HD-kvalitet, produceret af et team der hele vejen har kunne set muligheder frem for begrænsninger, også selvom det til tider så sort ud. I dag går det hele op i en højere enhed, DAFF vil i aften stå for premiere kl 21.30 i Cinemateket, og derudover bringer et utal af aviser i dag artikler om netop ultraløb, og filmen ULTRA. ULTRA omtales som et af årets store trækplastre i år, der på kun 4 timer blev udsolgt i Kbh og allerede nu også er udsolgt i Århus. Så man ikke DR i går, kan man her se klippet. Derudover skriver 24 timer, Politiken samt MetroXpress nogle fede artikler om hele eventet, så der er lidt læsestof til de næste par timer:)

24 timer avisartikel

Men i dag er ikke kun en festdag for holdet og filmen – det er en fest for alle løbere uanset distance, en hyldest til sporten samt de utallige entusiaster, der dagligt yder en fælles indsats for sporten. Løb og ikke mindst trail udvikler sig i Danmark som aldrig før, og hvis vi fortsætter med at dyrke vores hobby, er jeg sikker på at flere i fremtiden vil åbne øjnene op for løb og joine “klubben/Klub Danmark”!

Slutteligt vil jeg sige tak til filmens sponsorer og ikke mindst Sofie Hvitved og Bugge Holm Hansen, der alle har ydet en kæmpe indsats for at gøre alt dette muligt – TAK!

Jeg håber at vi ses i aften!

Venlige løbehilsner

– Andreas

2 responses to “ULTRA dækker dagens avis-sider!

  1. Super film Andreas 🙂
    Især var jeg meget begejstret for sidste del om Spartathlon, der virkelig viste, hvilke kampe (fysisk og mentalt) man kæmper på de lange ultraløb. Og intet slår følelsen af at løbe den sidste km og det sidste minut, når man har vundet samtlige slag undervejs 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s