Nyt fra trail-verdenen

Jeg tænkte at det var på tide at bringe et lille nyhedsoplæg inden for den danske trailverden. Først og fremmest fortjener Inov-8 Frost Cup noget opmærksomhed, da Cup’en igen i år giver mulighed for at konkurrere inden for den sport vi alle elsker:) Perioden strækker sig over d. 25/11 til d. 3/3 i Københavns området, og tilbyder al form for dansk terræn i 5. forskellige afdelinger.

Angående dokumentaren “ULTRA”, så blæser vi afsted pt med klipning og produktion af lyd. Vi har travlt, men planen ser ud til at holde, således at vi alle er top klar d. 29/11 til premieren. Det er med stor glæde at jeg kan fortælle at, at “ULTRA” i år var den hurtigst udsolgte film til DAFF festivalen. Det tog ikke mere end en uges tid, så mere kan jeg ikke bede om. Nedenfor ses klippearbejdet, der er i gang på højtryk pt:

Til sidst skal det nævnes, at Salomon Trail Team nu er offentliggjort på Salomons Trail Tour hjemmeside. Holdet består af Kim Greisen, Dorte Dahl, Camilla Spagner, Claus Høier, Per Jessen og undertegnet, som alle har hver deres spids kompetencer. Holdet er forholdsvis nyt, men så småt skal vi i gang med at bringe historier og ikke mindst sprede glæde. Seneste nyhed er Dorte Dahl, der for få uger siden endte som 2’er, i sin debut som ultraløber. Som om hendes deltagelse her.

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s