Når mørket falder på…

I flere omgange er jeg stødt på en holdning af, at man skal være senge-ligende så snart at mørket falder på. Men at løbe en tur kl. 1 om natten, og først vende hjem kl. 3.30 kan være en helt fantastisk oplevelse, da landskab/dyr/mennesker/natur opleves på en helt anden måde. Men det er ikke kun løb man kan dyrke om natten, det beviser Salomon Freeski. Tjek især sidste halvdel af filmen er helt fantastisk, hvor Salomon tager brug af forskellige lyseffekter.. Tjek det selv:

GoPro har netop lanceret et nyt videokamera, GoPro Hero 3 Black edition, der med øget processer og kvalitet rykker grænserne for hvad der er muligt at proppe i lille, let og handy kamera til under 3000 kr. I forbindelse til lanceringen har de selvfølgelig endnu en gang slået et par helt fantastiske scener sammen, til glæde for alle os adventure folk:

Denne omgangs Slaraffenland slutter vi af med Vimeos såkaldte “Staff Pick”. Et utal af timelaps er foretaget rundt omkring på kloden og sat sammen til tre minutters fornøjelse, enjoy!

God weekend!

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s