DAFF’s filmprogram offentliggjort

Så blev hjemmesiden endelig åbnet for en af Europas ældste adventurefilm-festivaler, og hold da op programmet ser spændende ud. Perioden for dette års udgave af DAFF finder sted fra d. 29/11 til 2/12, hvor i alt 24 film vil få dansk premiere. Filmkategorierne ser således ud:
Det er nu også muligt at købe billetter, hvor hver film koster 65 kr. Man kan dog også købe et rabatkort til 4 film til en sum af 195 kr. Tjek priserne ud her. Ønsker man specifikt at læse om dokumentarfilmen ULTRA, så tjek dette link.

Men allerede i aften kan du starte din egen film festival på DR2 kl .19.10. Her vises dokumentaren ‘The Perfect Runner’. Dokumentaren handler om menneskets evne til at løbe langt og længe og fortæller om vores evolutionære udvikling inden for løb. Den runder også kulturer, hvis overlevelse stadig i dag er afhængig af evnen til at løbe:

– Andreas

Reklamer

One response to “DAFF’s filmprogram offentliggjort

  1. Er spændt på at se og ikke mindst høre jeres film, da det ofte er der danske film (blandt andet sidste års danske vinder) halter.

    Efter tidligere at have lavet både halve og hele timers programmer til Viasat Sport er jeg også spændt på at se opbygningen i jeres film – umiddelbart ser billedsiden jo flot ud, så jeg er spændt på om jeres historie kan “holde” til 45 minutter.
    Syns’ ofte det er på historiesiden, de fleste film til sådanne festivaller mangler noget gods. Jeg dræbte selv en hel del darlings for to år siden, for at få en halv times film til at holde i fast i en historie. da jeg fik vist en film til DAFF. Men ja… jeg venter i spænding på jeres film 🙂

    Og så lige en lille anbefaling – hvis I vil have filmen afsat et sted, vil det nok være fornuftigt at skære den ned til 30 minutter – eller hvis det er til en kommerciel kanal omkring den 24-26 minutter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s