Spartathlon 2012

Så er det i morgen tidlig det går løs for Andreas til Spartathlon 2012. Andreas er kommet godt til Athen med sine hjælpere og glæder sig nu til at begive sig ud på de 246 km.

Løbet bliver skudt igang 7:00 fredag morgen lokal græsk tid  (kl. 8:00 dansk tid) og med en tidsgrænse på 36 timer, skal alle løbere altså være i mål inden lørdag klokken 19:00. Der er under løbet en række checkpoints, der skal passeres inden for en bestemt tidsgrænse. Specielt de først 80 km af løbet er disse tidskrav forholdsvis stramme, så det er Andreas’ plan at lægge ud i et tempo på 10-11 km/t for at undgå at komme i problemer med grænsen. Herefter må knæet og formen bestemme, hvor hurtigt det skal gå 🙂

Efter de første 80 km, som er forholdsvis flade er der et par pæne stigninger, som helt sikkert nok skal presse citronen yderligere hos alle deltagerne. Herunder kan I se højdeprofilen for løbet samt et kort over ruten:

Du kan følge Andreas og de andre løbere live på løbets hjemmeside og Salomon Denmark på Facebook. Andreas har BIB # 118.

Vi glæder os helt vildt til at følge løbets udvikling og håber det bedste for Andreas her hjemme fra!

– Thomas

Reklamer

One response to “Spartathlon 2012

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s