Vi takker for dette års Challenge Copenhagen

Årets udgave af Challenge Copenhagen kunne ikke være mere perfekt (i hvert fald set med publikums øjne)! Solen skinnede, vinden var stort set ikke til stedet og flere hundrede gav den gas – først i havet, så på cyklen og til sidst langs kysten i Københavns Centrum.

Ikke overraskende lå Tim Van Berkel (vinder 2010/2011) godt placeret på cykelruten, kun bag den stærke Aaron Farlow. Det kunne ligne endnu en sejr, men da frontgruppen skiftede over til det afsluttende 42,195 km løb, gik det stille ned af bakke for KMD Challenge veteranen. Modsat fortsatte Aaron Farlow med at holde et jævnt pace, og sikrede sin placering uden af konkurrenterne kunne følge trop. Fantastisk race af Mr. Farlow, med bedste split tid cykelruten – sådan!

Aaron Farow, der endte med at vinde løbet

Den helt store overraskelse kom da vi ved mållinjen ikke kunne få øje på Jimmy Johnsen på 2. pladsen, men i stedet kom Mads Vittrup-Pedersen løbende, WHAT?? Imponerende løb af Vittrup-Pedersen, der gennem de 8 timers arbejde disponerede perfekt over sine energidepoter! Og ser man på split-tiderne, så forstår man godt at Jimmy Johnsen blev presset, splittiden lød nemlig på 2.45.02! Jimmy Johnsen måtte tage sig til takke med 3. pladsen, og kort efter at løbe i mål, var ingen i tvivl om at Jimmy Johnsen var godt og grundigt skuffet..

Jimmy Johnsen der endte på 3. pladsen


Vi kan bestemt anbefale alle at møde op næste år og enten heppe eller deltage. Selvom man ikke er tri-entusiast, så kan man ikke undgå at blive grebet af stemningen!

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s