Andreas til WS100 – live!

Om halvanden time går starten til dette års Western States – og Andreas er med! Det er da for fedt.

Jeg vil her i dette blogindlæg løbende opdatere med seneste nyheder fra hans eventyr og kamp i Californien.

Søndag morgen:

Andreas udgik desværre sent i går aftes efter godt 52 miles og 12 timer på sporet. Han er naturligvismeget skuffet, men jeg ved endnu ikke, hvorfor han udgik. Om det var knæet der ikke holdt eller hvad må vi vente og høre. Jeg regner med at snakke med ham, når han vågner igen og opdaterer så siden her!

Løberne fortsætter stadig ind over målstregen og der blev tidlige sat course rekord for både mændene og kvinderne! Timothy Olson på 14:46 og Ellie Greenwood på 16:47! Det er jo helt vildt. Læs mere her: ws100.com

23:40: Efter små 9 timer har Andreas løbet 43,8 miles. Han ligger nu nummer 126. Meldingen fra hans crew er, at der har været det værste vejr i 25 år og Andreas og de andre løbere blev taget på sengen med sne, slud, regn og blæst. Det var derfor en MEGET afkølet Andreas, der mødte sit crew efter 30 miles. Han fik dog tørt og varmt tøj på og kom afsted igen. Vejret er bedre nu – og det ser  ud til, han har fået gang i de kolde stænger! KOM SÅ ANDREAS!!

22:16: Efter 7 timer og 54 minutter kom Andreas ind i Dusty Corners (38 miles)! Det passer præcis med en estimeret sluttid på 24 timer! Lad os håbe han holder sit pace! I spidsen ligger stadig Dave Mackay, Timothy Olson, Dylan Bowman, Mike Wolfe og Ryan Sandes. Det er godt nok stadig tæt.

21:40: Efter 7 timer og 10 minutter røg Andreas ind gennem Miller’s Defeat (34,4 miles)! Nu som nummer 138 – kom så Andreas!

I spidsen ligger nu en gruppe med Nick Clark, Timothy Olson, Ryan Sandes, Mike Wolfe, Dave Mackay og Dylan Bowman. De har løbet 44 miles!

21:00: Andreas har nu løbet i 7 timer! Sidste checkpoint var Robinson Flat 30 miles inde på ruten. Her var Andreas efter ca. 6 timer. Meldingen fra supportcrewet er at det står ned i stænger! Intet nyt om humøret 🙂

Inden da har hans mellemtider set således ud:

14:30: Starten er gået for en halv time siden. Ingen splittedes endnu.

Som René skriver, kan I følge med her: http://www.ultralive.net/ws100/webcast.php (officiel tidtagning)

Eller her: http://www.irunfar.com/2012/06/2012-western-states-100-live-coverage.html (løbende kommentarer og billeder fra IRunFar)

Eller her: http://www.ultralive.net/ (twitter #ws100)

Mange hilsner,
Thomas

Reklamer

2 responses to “Andreas til WS100 – live!

  1. Det var sgu ærgerligt at du/Andreas måtte udgå af løbet. Fulgte spændt med på løbets side, og det så ellers ud til at gå fint trods det seriøst dårlige vejr.

    Håber vi får inden længe får en race report – det er jo et legendarisk løb at have deltaget i.

    Har vist sagt det før – men fedt site.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s