Nyt fra trailsporet

Det er juni, og det betyder at vi nu befinder os i en tid, hvor der afvikles et hav af konkurrencer. Som mange af jer nok ved, afvikles WS100 om kun 9 dage, hvor stjerner såsom Kilian Jornet, Miguel Heras, Nick Clark, Ryan Sandes og Mike Wolfe vil dyste om at komme først i mål.

Om 23 dage afvikles The Traverse, et trailløb på 61 km med 4000 meter stigning. Her deltager den danske stjerne atlet, Henrik Leth Jørgensen, som vil give den fuld gas i håb om at vende DNF til en flot placering, efter at kroppen ikke fungerede under Hammer Trail 100 M i maj måned. Skulle man være interesseret i at træne med Henrik, vil man kunne koble på to af hans træningsture frem mod løbet. Turene har Henrik beskrevet her:

Søndag d. 17/6 – 1200+ højdemeter i området omkring Himmelbjerget – masser af højdemeter på “få” km

Søndag d. 1/7 – 3+ timers “trucker”-tur i Silkeborgskovene. Garanti for våde fødder og nogle kradse stigninger
(Begge med start kl 12.30)

Er sikker på at Henrik har fundet de perfekte trail ture i området omkring Silkeborg, med masser af fart uanset mængden af højdemeter. Fang ham på facebook, hvis turene skulle have interesse.

For første gang afholder Moses Løvstad alias Trailløberen til oktober en trailcamp på den nordlige del af Samsø. Der fokuseres på løbeteknik, planlægning og motivation, og campen afvikles i samarbejde med Team Suunto, Inov-8 og Posemand.dk. Campen forløber over en weekend, og er fyldt med både fede løbeture samt undervisning. Der skulle stadigvæk være pladser ledige, tjek al information ud her. Jeg kan desværre ikke deltage, da campen finder sted en uge efter Spartathlon.

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s