Lørdagen står i døgnløbenes tegn

I dag bliver der afholdt to 24 timers løb i henholdsvis Holte og på Bornholm, hvilket kan virke lidt mærkeligt, da der i Danmark afholdes så få 24 timersløb. I Holte til 24run har løberne kæmpet siden kl. 10 i formiddags i 6-12-24 timers klasserne, hvor det pt. ser ud til at gå rigtig godt for Thomas Steenberg. Claus Rasmussen alias Mr. Posemand lå ellers i front de første 40 km, men intet er selvfølgelig afgjort endnu! Det bliver spændende at følge dem dyste på den hyggelige 2,6 km rute i Rudeskov. Tjek live opdatering her!

Leon Skriver efter 1 times løb – DM 24 timer på Bornholm

På Bornholm skød Tejn IF deltagerne i gang kl. 11, hvor der bliver dystet i følgende klasser; 6-24-48 (samt DM 24). Dog er folk allerede nu faldet fra. Brian Larsen stoppede efter kun 1,5 time i løbeskoene, grundet knæproblemer. Heldigvis følger Brian Larsen løbet på tæt hold, så tjek hans blog for seneste nyt her. Leon melder dog gode takter fra ruten, hvor det indtil videre går efter planen (se billede ovenfor).

Ellers er seneste nyt at Geoff Roes har meldt fra til dette års udgave af Hardrock. Årsagen til denne beslutning kan i læse om på hans blog, men kort fortalt føler han ikke at kroppen kan nå at blive klar til at præstere på det ønskede niveau. Hardrock er ellers et løb hvor det nærmest er umuligt at få startnummer til, uanset niveau, så det har uden tvivl været en svær beslutning for Roes. Til gengæld sætter han nu fokus på træningen, og vil først om 4-5 måneder dyste på top niveau igen.

Som afrunding på oplægget i dag, får i her leveret et stemningsfuldt nummer produceret af Keane – enjoy!

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s