Slaraffenland-nyt fra trailsporet

Salomon står denne gang for at bringe smil på læben, da de for et par dage siden offentliggjorde endnu en fed video. I know – i’m a nerd – men alt hvad der bringes i video fra trail verdenen fanger min opmærksomhed mere end noget andet – det er fantastisk og det skal selvfølgelig deles!

I dag faldt jeg over en ny fed hjemmeside, DoYouRiskIt, produceret af Thomas Dupont. Hjemmesiden skriver indenfor Gear, Endurance og Ski. Derudover produceres der korte men rigtig fine portrætter af stærke danske personligheder, som kan inspirere os andre til at komme ud på sporet – også selvom det regner:) Thomas D. er blevet mester i at håndtere GoPro’s kameraer, så sug endelig en masse inspiration til dig, når du måske skal ud og filme med et GoPro “in action”!

Sidste nyhed er at Salomon Trail Tour i Hvalsø d. 5/5 er udsolgt, hvilket er første gang nogensinde. Denne nyhed fortæller mig, at danskere i stigende grad har åbnet op for trail løb i danske skove, hvilket kun luner ens trail hjerte:) Skulle du stadig have lyst til at deltage i Salomon Trail Touren, så er der stadigvæk løb hvor der er pladser, f.eks. i Albertslund, Tisvilde og Birkerød..

Anne-Marie Lyngbye - vinder af Salomon Trail Tour 2011
Foto: Martin Paldan

– Andreas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s