Kanon trail camp i det sydsvenske

Andreas og jeg havde inviteret alle interesserede til træningslejr på Söderåsen i den forgangne weekend. Vi blev i alt 10 friske løbere, der havde en helt kanon tur med en masse løb, hygge og afslapning.

Lørdag formiddag kørte vi til Söderåsen (ca. 1,5 time fra København) og slog lejr ved Svartesjö omtrent midt på åsen. Herfra løb vi om lørdagen en tur på ca. 30 km rundt i den nordvestlige del af åsen og tilbage til søen, hvor vi brugte resten af dagen på at nyde solen, slappe af i stængerne, spise en masse mad og hygge ved bålet.

Søndag bød på en lidt mere kuperet tur i den sydøstlige del af åsen – igen på ca. 30 km. På turen kom vi forbi en masse udsigtpunkter og fik løbet i lidt mere teknisk krævende terræn end dagen før.

I alt blev det til ca. 60 km, 8,5 timer på sporet og ca. 1300 højdemeter. Derudover en masse sol, en smule regn og en masse glade ansigter 🙂

Tusind tak til jer, der havde lyst til at træne med os! Det var rigtig hyggeligt, og vi gentager helt sikkert succesen næste år!

Andreas og Thomas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s