Red Bull Stratos Test Jump

Som vi tidligere har nævnt, er Felix Baumgartner indgået i projekt Red Bull Stratos, hvor målet er at lave det længste free fall nogensinde, hvilket betyder et spring fra rummet. Her vil Felix ligeledes bryde lydmuren, da luften er ekstrem tynd fra hvor han skal springe. For to dage siden foretog Red Bull Stratos deres første test spring, hvilket skete fra 71.500 fods højde (21,8 km). Tjek den spændende video her:

Felix er uden tvivl hovedpersonen i dette projekt. Der er mange omkring ham, men som Stratos holdet selv siger, er der i sidste ende kun ham selv – nemlig den dag han skal springe ud fra rummet. Felix er hen hård hund, har slået adskillige rekorder inden for base jumping, og har krydset den engelske kanal med et par carbon vinger som den eneste nogensinde. Tjek hans video her:

Har du lyst til at mere om projektet, så tjek ligeledes denne video. Felix Baumgartner bruger en helt specielt udviklet kapsel til at stige op i højden, som bl.a. kan tåle den tynde luft som han vil bevæge sig op i.

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s