Preview af Salomon S-Lab Sense

Forleden fik jeg fornøjelsen af at få et kig på den nye Salomon S-Lab Sense, Kilians og Salomons nyeste skud fra stammen. 3 ting fangede min interesse:

  • Vægten – DEN VEJER JO INGENTING!!!! 185 gram – det må siges at være ekstremt let f.eks. sammenlignet med Salomon Fellcross på 262 gram. Den føles virkelig som en race sko, der bare vil afsted – så hurtigt som overhovedet muligt!
  • Skoen er indrettet således at man kan løbe i den uden sokker. Materialevalget er faldet på et blødt mesh materiale, der muliggør at man kan løbe uden sokker i skoen uden at hårde materialer vil skære i huden. At kunne fravælge sokkerne gør skoen endnu mere åndbar, og derfor et perfekt valg til de rigtig varme sommerdage.
  • Ser man på sålen, er alt overflødigt skåret væk. Hele midtzonen ved svangen er uden profil, hvilket indikerer at man bør lande på forfoden for at få ordentligt greb, og kun bruge hælen når det går ned ad bakke. Profilen er forholdsvis grov, dog uden at ligne Fell- eller Speedcross. Derfor vil skoen egne sig til varierende terræn.

Historien bag skoen er resultatet af et tæt samarbejde mellem Salomon og Kilian i forbindelse med perioden efter Western States 2010, hvor Kilian endte på en tredje plads. Kilian ønskede en sko der kunne gribe endnu bedre i såvel sne som grus, og i 2011 løb Kilian over målstregen til WS100 som vinder iført Sense skoen. I 2012 kan alle os dødelige købe den – og føle os som en rigtig Kilian Jornet:)

Jeg ser frem til snart at prøve den, dog tror jeg man skal passe på med at give den for meget gas i skoen, da den virker meget minimalistisk. Tjek en video ud om skoen her.

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s