Yukon Arctic Ultra – Verdens koldeste ultra

Man skal være til sne og kulde når man deltager i Yukon Arctic Ultra, et ultraløb i Canada på enten 100, 300 eller 430 miles på enten ski, MTB eller i løb (430 miles kun hver andet år – 2013). Løbet følger ruten “Yukon Quest Trail”, der ligger spor for det kendte hundeslædeløb; Yukon Quest. Løbet har start i byen Whitehorse, og bringer på masser af sne, kulde og ikke mindst masser af smuk trail der vil udfordre enhver deltager!

Løbet er blevet skudt i gang i dag og fra Danmark deltager Jørgen Thorsted på 100 miles strækningen, som tidligere har deltaget i Marathon Des Sables. Det bliver super spændende de kommende dage at følge hans færden, hvilket er muligt ved at følge dette link (Tekst taget fra ultrarun.com). Derudover kan i nedenfor se en video om løbet, der tydeliggør de udfordringer som deltagerne vil møde på deres vej gennem snelandskabet:

Løbet ser efter min mening rigtig spændende ud, men er dog ikke helt enig i hvorvidt det er verdens hårdeste løb – det må stadigvæk tilskrives at være Barkley 100!

– Andreas

Reklamer

One response to “Yukon Arctic Ultra – Verdens koldeste ultra

  1. Pingback: Yukon Arctic Ultra | ultrarun.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s