Tilvæn dig ekstrem varme via Bikram yoga

Ultrarun.com tilbyder fra d. 22/3 14 dages Bikram yoga varmekursus. Kurset laves i samarbejde med Bikram Yoga Copenhagen, hvor kurset er tænkt som værende et eksklusivt varmetræningsforløb frem mod Marathon Des Sables. Her vil kroppen få mulighed for at forberede sig og give god tilvænning til den varme, man vil møde i Sahara.

I 2011 udgaven af løbet oplevede deltagerne temperaturer op mod 54 grader, og en god akklimatisering kan derfor gøre underværker. Tjek det ud på hjemmesiden og se om det er noget for dig. Prisen er 1295 kr., og inkluderer deltagelse ved 1 yoga-klasse af 90 minutter efter eget valg hver dag i perioden d. 22/3-2012 til d. 4/4-2012.

Bikram Yoga er yoga ved 26 forskellige øvelser, der udøves i et lokale i 40 graders varme. Den ekstreme varme medvirker til at man kan strække ud i yderpositioner, hvilket medvirker til at denne træning er yderst effektiv som skadesforebyggelse og rehabilitering for løbere. Den ekstreme varme i kombination med de 26 krævende øvelser medfører at du vil svede, som du aldrig har svedt før og derved bliver renset helt igennem.

– Andreas

1 responses to “Tilvæn dig ekstrem varme via Bikram yoga

  1. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation;
    many of us have created some nice methods and we are looking to trade strategies with other folks, be
    sure to shoot me an email if interested.

Skriv en kommentar