Happy “Adventures” New Year

Godt nytår til alle – især dem der følger bloggen:) Vi håber I har været tilfredse med 2011, hvis ikke, så er det bare med at komme i gang og give den gas i 2012! 2011 har bragt os mange glæder men også udfordringer og nedture. Men ser vi tilbage, har det for os begge været et år hvor vi har lært en masse. Her tænkes erfaring inden for konkurrencer, konkurrenceplanlægning mm.. Og så blev 2011 jo også året hvor bloggen blev født, en blog hvor målet var at inspirere andre til selv at komme i gang – gerne med ekstremsport!! Vi håber I har nydt at følge bloggen – og glæd jer, den bliver bedre i 2012!

Vi ser frem til masser af løb i 2012 for begges vedkommende, med mål om deltagelse i WS100, Spartathlon, Hammer Trail 50 samt Le Grand Raid de Pyrénées. Det betyder også et hav af fælles træningsture i DK, hvor vi håber at I vil komme og løbe med – så se frem til 2012, det bliver intet mindre end en fest!

UTMB ruten sommer 2011

Som tak for i år, får lige et musiknummer til de kolde løbe/cykelture. Bandet hedder “Hurts”, og nummeret er helt fantastisk med en helt speciel stemning – enjoy!

– Thomas & Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s