Slaraffenland# 14

Red Bull imponerer endnu en gang! I 1960 satte Joe Kittinger nye verdensrekorder ved at springe fra en heliumballon 20 miles over jordens overflade. Dermed sprang han det højeste, længste og hurtigste spring end nogen anden nogensinde før havde gjort, og rekorden er til dato ikke blevet slået. Mange har forsøgt, og flere er døde i forsøget.

I år vil Red Bull slå samtlige rekorder. Målet er at springe fra 23 miles højde, og personen der skal udføre springet er base jumperen Felix Baumgartner, der var den første til at skydive over den engelske kanal. For at få projektet til at lykkes, har de indgået et samarbejde med rekordindehaveren Joe Kittinger, og projektet kaldes “Red Bull Project Stratos“. Følg projektet her:

Fordi det snart er jul, får i lige endnu en video. Soul Flyers er en gruppe base jumpers, der springer rundt omkring i verden. De er kendt for deres tricks, og i videoen ser man blandt andet tricket “Head to Head” (hjelm mod hjelm). Det fantastiske ved denne video, er at man virkelig får en fornemmelse for hvor dygtige de er i luften, og hvor meget kontrol de har over situationen. Flot filmet, fantastisk sprunget!

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s