Playitas – en uge i den sydlige sol..

En uge på Playitas er netop slut, en uge med masser af arbejde men heldigvis også lidt tid til at træne. Playitas er et resort der minder meget om Club La Santa Sport, blot nyere og beliggende på øen Fuerteventura. Flere kender sikkert stedet via Rasmus Henning, da øen de seneste år har været hans hjemsted. Øen er skræddersyet til triathleter, da der på Playitas er fantastiske pool faciliteter og er omringet af masser af kuperet terræn til både cykel og løb. Øen tiltrækker ligeledes surfere pga. den konstante vind. Og mens jeg var der, hyggede Rabobank sig også i det blæsende og bakkede terræn.

Foto: Brian Mouridsen

Nå, tilbage til træningen:) Som det kan læses i min træning, har trailløbet givet anledning til 4 fantastiske træningsture, der typisk har varet 40 min. Det var et bevidst valg ikke at løbe længere tid af gangen. Der er stadigvæk lang tid til at konkurrencerne finder sted, og jeg vil ikke udsætte kroppen for en unødvendig belastning. I stedet kunne jeg nyde bjergene og de smukke trail spor der slangede sig rundt på klippesiderne, og ikke mindst opretholde en højere intensitet. Playitas gav et kæmpe boost, og jeg ser frem til igen at løbe i kuperet terræn, hvor den næste gang står på Söderåsen og alperne.

Foto: Brian Mouridsen

– Andreas

Reklamer

3 responses to “Playitas – en uge i den sydlige sol..

  1. Kan kun bakke op om den glæde, man fornemmer mellem linjerne, når du skriver om Playitas og de omkringliggende trails både her og i træningsafsnittet. Er netop selv vendt hjem, i søndags, fra en uge dernede og oplevede samme glæde og motivation ved at løbe i terrænet omkring Playitas. Om det var trail i bjergene, asfaltturen til fyrtårnet eller de markerede kuperede løberuter omkring resortet, så kan en tur derned varmt anbefales til alle der vil udfordre sig og deres løb.

    Peter

    • Enig enig Peter! Godt at høre at andre danskere også er ude i den store verden og løber trail med smil på læben:) Peter – skal du ikke med til vores trail camp i Söderåsen i april? Det bliver en fest!!

      • Ja, det er jo en “ond” verden at blive suget ind i, man bliver bare mere og mere grebet af det:-) Jeg har skam skrevet mig på, da det lyder som en fantastisk måde at få en masse erfaring og nye input på..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s