DAFF i Cinemateket om kun en uge

Som tidligere beskrevet er vinterens højdepunkt placeret i december måned, når DAFF slår dørene op og viser fantastiske adventure-film! Det bliver en fest weekend uden lige med slaraffenland fra alle verdens hjørner, hvor ekstremfolk mødes og deler deres fortællinger på det store lærrede! Kategorierne lyder på eventyr, ski, bjergbestigning, adventure race, klatring, MTB & snowboard, og nedenfor ses et udvalg af de film som vil blive vist til festivalen – ENJOY!

ESPN har udråbt “All. I. Can.” til årets bedste skifilm, og andre medier har beskrevet denne film som værende den vigtigste skifilm til dato:

Muligvis det vildeste adventure race i verden finder sted i Pategonien i Chile. Her kæmper AR-hold i 10 dage hvor de skal bevæge sig over 600 udfordrende km, hvor de både cykler, løber, sejler kajak, klatre mm. Til premieren om lørdagen vil Kim Greisen samt 3 andre adventure racers præsentere filmen, hvilket forhåbentligt betyder at der kommer et par ekstra fortællinger fra de garvede ekstremfolk:

Ligeledes vises der til DAFF en dokumentar om en nordmand ved navn Sverre Nøkling, der i 30 år har levet i  de norske fjelde. Følg hans beretning og livshistorie fra en mand der om nogen kender til “The Wilderness”:

Og til sidst skal nævnes “The Art Of Flight”, Red Bull produceret snowboard film i verdensklasse. Dette er den dyreste snowboard film til dato, og har taget 2 år at optage fra alle verdens hjørner. Se traileren og bliv imponeret:

Går man ind på DAFF’s hjemmeside, vil man kunne se programmet for de fire dage, som i år løber fra d. 1-4. december.

Husk at købe billetter i god tid!

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s