Slaraffenland # 13

Andreas og jeg har i dag været ude og løbe en skøn tur i skovene omkring Lyngby Sø og Furesø. Det var fedt at være ude i det dejlige vejr og nyde efterårsfarverne og bakkerne i skoven 🙂 Vi bliver også altid inspirerede af at være sammen og blev blandt andet enige om, at det var på tide med en omgang slaraffenland her på bloggen. Der er så mange fede videoer derude, at vi lige så godt kan komme igang 🙂

Det er lidt en blandet landhandel af tre meget forskellige videoer vi præsenterer for jeg i dag, men vi synes, at de hver især byder på noget godt.

Først kan i herunder se en video om basjumper Jeb Corliss. Han fortæller om hans meget radikale indstilling og motivation for basejumping og wing suits. Derudover får man et indblik i hans næste store projekt: At hoppe ud af et fly og lande uden faldskærm, men istedet blot bruge hans wing suit.

Herunder er en video med en hel serie af vanvittige præstationer, som alle sammen udvider horisonten for hvad der er muligt på ski/sneskooter/cykel osv. Bliv imponeret ligesom os:

Endelig en lille sjov video om den upcoming sport – Upstream Rafting:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s