D.A.F.F.

De fire bogstaver klinger rigtig godt i vores ører, og arrangementet i starten af december bliver helt sikkert et af vinterens højdepunkter.

Danish Adventure Film Festival løber i år af stablen den 1.-4. december i Cinemateket i København. For dem, der tidligere har besøgt filmfestivallen, er det et garanteret glædeligt gensyn, og hvis man endnu ikke har været der, kan vi på det varmeste anbefale at tage et smut forbi Gothersgade i starten af december.

Filmfestivalen blev afholdt første gang i 2004 og har siden vist cremen af outdoor film næsten hvert år. Filmene bliver opdelt i forskellige kategorier og i år kan således opleves film i kategorierne eventyr, klatring, mountaineering, MTB, ski, snowboard, trail running/AR og urban. Alle film i disse kategorier er som skabt til vores interesser, og vi vil helt sikkert være at finde i de bløde stole i mange timer de dage.

Besøg festivalens hjemmeside for mere info her: D.A.F.F. og hold dig opdateret med programoffentliggørelsen og filmnyheder på Facebook.

Indtil vi kan få lov at se de fantastiske film på biograflærrederne, er det jo bare om at se dem derhjemme 🙂 De mørke aftener giver i hvert fald anledning til det! En film jeg endelig har fået set – og som jeg er sikker på hiver en pris med hjem fra D.A.F.F. er snowboardfilmen “The Art of Flight”. Hvis ikke du har set den endnu er det med at komme igang. Jeg er helt blæst tilbage over, hvad Travis Rice og hans gutter laver i filmen! Og samtidig er filmen helt fantastisk optaget og foregår på nogle meget imponerende steder!

Nyd i første omgang traileren her (og husk endnu engang HD 🙂 ):

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s