Charlie Engle – Badass runner!

Nogen løber 4 Desserts udgave af Sahara etapeløbet og føler sig ultimativt presset af både varme, distance, terræn, underskud af væske/mad osv.. Men det er ikke nok for Charlie Engle, der har løbet kryds over hele Sahara ørkenen.

Den tur bød på intet mindre end 4500 miles gennem 6 lande, hvilket Charlie gennemførte på 111 dage med to venner. Hør hans podcast fra Endurance Planet om hvorfor han gjorde det, hvor mange løbesko der blev brugt, hvad han spiste og meget

Turen blev fulgt af et filmhold – har desværre ikke selv set den, så der er lidt at glæde sig til!!

Derudover skal det nævnes, at Endurance Planet bestemt kan anbefales til alle jer der elsker endurance – og hader alt andet;)!!

– Andreas

3 responses to “Charlie Engle – Badass runner!

 1. Charlie E har begået store ting, men inden du falder for meget på halen over ham, så se filmen, og læs for alt i verden “Running on Empty”, og så vil du nok sidde tilbage med en anden smag i munden :o)

  Pt. sidder han jo i fængsel, hvilket han naturligvis mener er justitsmord….

  • Nu hvor du nævner noget snavs om filmen, er det så fordi at han forlader de to andre, da de gerne vil sove? Synes jeg har hørt et eller andet om det… Men uanset om han sidder i fængsel, så har han krydset Sahara ørknen, og det er da meget godt gjort:) Fedt med dit indlæg! Hilsen Andreas (der har ømme ben efter et 50 miles løb i England:) )

   • Hej Andreas,
    Tillykke med de seneste 50 miles – det giver jo altid en dejlig træthed i stængerne :o) Jeg håber du skriver et godt indlæg om løbet, så man kan se, om det skal i kalenderen til næste år :o)

    Mht. Engel, så vil jeg jo ikke afsløre for meget, men altså efter at have set filmen, og læst Marshall Ulrichs bog (og iøvrig set den film også), så jeg jeg lige præcis intet tilovers for den Charlie E. Bedriften kan man ikke tage fra ham, men der er jo mere til en personlighed end hvad man har opnået…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s