Spartathlon er slut og Yannis Kouros viste umenneskelig styrke

Et af verdens hårdeste løb er slut, og det endte med blandede følelser – for nogen succes, for andre fiasko.. 246 km løb i græsk hede fra Athen til Sparta har udfordret 370 løbere, kun 143 er kommet i mål og kronet med olivenkrans. Og som ventet vandt den italienske kriger Ivan Cudin i tiden 22.57.40!

Ivan Cudin - vinder af Spartathlon

For danskerne kom næsten halvdelen i mål. 7 startede (Per Hjorth stillede ikke op), og 4 kom i mål; Bjarne R Jensen, Henrik Schriver, Keld Jørgensen og Anne-Marie Rossen – hvilken triumf!

Derudover viste Yannis Kouros, verdens nok bedste ultraløber nogensinde, at alt er muligt ved at løbe turen t/r (ca. 500 km) på 61 timer. Målet var at være et forbillede for den græske befolkning og vise at hårdt arbejde giver succes – noget befolkningen har brug for i disse svære tider! Læs om eventyret her!

Vi ser frem til forskellige beretninger, både for dem der triumferede og dem der måtte stoppe før tid! Vi vil snarest vise et interview med Lars Skytte Christoffersen, der i 2008 blev nr. 3, og 2009 blev nr. 2.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s