Ultra Trail Mont Blanc (UTMB)

I dag kl 23 skydes UTMB i gang, en rute der vil prøve grænser af for de 2300 tilmeldte med 162 km og 9600 højdemeter. Ruten løber rundt om Mont Blanc massivet, og derfor vil deltagerne nå at løbe i 3 lande, før de igen ender i Chamonix hvor mållinjen er. Ruten kan ses her.

I år er der utallige dygtige løbere tilmeldt, hvilket går dette års felt til det stærkeste nogensinde. Spændende er det om Geoff Roes og Mike Wolfe kan “drille” Kilian Jornet, eller om den lille spanier igen i år sejrer overlegent som i 2008-2009. Kilian vandt ligeledes Western States 100 i år, mens Mike Wolfe blev 2’er. Geoff Roes har aldrig løbet UTMB før, men har sejret i sit fædreland USA, bl.a. ved 4 100 miles løb (i 2010 vandt Geoff Roes endda over Kilian til Western States 100).

Blandt topatleterne har UTMB været det store mål i år. Dette fremgår bl.a. i filmen vi lagde op under “Slaraffenland #1“. Desværre vil Anton Krupicka ikke deltage, da han i en længere periode har døjet med en større knæskade:(

Held og lykke til alle UTMB løberne – og ikke mindst til Henrik Jørgensen fra Team DareDevils, der løber CCC på 98 km!!!

– Andreas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s